Bestil mad & vin ud af huset

Det behøver hverken være tidskrævende eller svært at diske op med en lækker menu til dine gæster. Gør det nemt – bestil mad ud af huset hos Meny Horsens. Så skal du bare hente maden på Strandpromenaden, anrette den derhjemme og læne dig tilbage og nyde det gode selskab.

Nyd både maden, festen og det gode selskab

 

Hvilken mad kan du bestille hos Meny Horsens?

Udvalget af mad ud af huset varierer efter sæson og højtider, så du altid kan finde en relevant ret til lejligheden.

Fælles for alle vores retter er den høje kvalitet af råvarer og den omhu, vi lægger i tilberedningen. Vores mad er lavet af passionerede MADarbejdere med kærlighed til deres håndværk – og det kan smages! Når du får retterne hjem, er de nemme at tilberede, så du har lækker mad på bordet i en fart. 

Bestil maden online her eller i Delikatessen i butikken på Strandpromenaden. 

 

Juleanretning, nytårsmenu eller mad til sommerfesten?

Vi har sammensat udvalget, så der er noget for enhver smag uanset lejligheden. Vores udvalg spænder fra det uformelle til det festlige – lige fra en velsmagende buffet af populære klassikere til en eksklusiv 4-retters nytårsmenu med udsøgte retter.

Vi gør os umage for at ramme den klassiske skønne smag, du kender, samtidig med at pirre med nye spændende kombinationer. 

Se udvalget af retter ud af huset her.

Mød vores madarbejdere

Søren Hansen - Købmand i MENY Horsens

Med sine mange års erfaring som købmand står Søren sikkert i spidsen for MENY Horsens, hvor han vil bruge sin erfaring og sit købmandskab til at give Horsensianerne den bedste MENY i Danmark – intet mindre!

Søren er også stor vin-entusiast og deler gerne ud af sin viden. Han er uddannet detail-sommelier fra det anerkendte vinakademi WSET i London.