mød vores mAdarbejdere

Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere i Meny. Og vi kan lide at lave mad – tænke, tale, leve, ånde, sælge og ikke mindst spise mad.

Søren Hansen

Købmand i MENY Horsens

Med sine mange års erfaring som købmand står Søren sikkert i spidsen for MENY Horsens, hvor han vil bruge sin erfaring og sit købmandskab til at give Horsensianerne den bedste MENY i Danmark – intet mindre!

Søren er også stor vin-entusiast og deler gerne ud af sin viden. Han er uddannet detail-sommelier fra det anerkendte vinakademi WSET i London. 

Kasper – Souschef

Kasper har 13 års erfaring med detailhandel, blandt andet som butikschef og salgskonsulent, og han lover inspiration og madglæde i sin afdeling!

Kaspers store interesse er vand og øl, hvor han har et dybdegående kendskab, han vil bringe videre. Med sit store servicegen hjælper han altid gerne – spørg blot.

Jan – Slagtermester

Jans målsætning er at drive den bedste slagterafdeling i området – intet mindre.

“Her i MENY går vi ind for høj kvalitet og det gode håndværk med hjemmelavede produkter. Vi har stor fokus på at skabe nye smagsoplevelser og står altid parat med gode råd og vejledning til det perfekte måltid.

Vores oksekødskoncepter tilfredsstiller selv den kræsne kunde. Vi tilbyder dansk kødkvæg, krogmodnet oksekød og kød fra finske Freygaard – kåret til verdens bedste i både 2018 og 2019.

På svinekød har vi Frilandsgrisen, som er et unikt koncept, som er anbefalet af dyrenes beskyttelse. Derudover vil jeg gå på udkig efter, om der er nogle lokale landmænd, som har noget spændende at tilbyde.”

Michelle

Administrationschef

Mød vores madarbejdere

Søren Hansen - Købmand i MENY Horsens

Med sine mange års erfaring som købmand står Søren sikkert i spidsen for MENY Horsens, hvor han vil bruge sin erfaring og sit købmandskab til at give Horsensianerne den bedste MENY i Danmark – intet mindre!

Søren er også stor vin-entusiast og deler gerne ud af sin viden. Han er uddannet detail-sommelier fra det anerkendte vinakademi WSET i London.