mød vores madarbejdere

Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere i Meny. Og vi kan lide at lave mad – tænke, tale, leve, ånde, sælge og ikke mindst spise mad.

Søren Hansen

Købmand i MENY Horsens

Med sine mange års erfaring som købmand står Søren sikkert i spidsen for MENY Horsens, hvor han vil bruge sin erfaring og sit købmandskab til at give Horsensianerne den bedste MENY i Danmark – intet mindre!

Søren er også stor vin-entusiast og deler gerne ud af sin viden. Han er uddannet detail-sommelier fra det anerkendte vinakademi WSET i London. 

Jan

Slagtermester

Jans målsætning er at drive den bedste slagterafdeling i området – intet mindre.

“Her i MENY går vi ind for høj kvalitet og det gode håndværk med hjemmelavede produkter. Vi har stor fokus på at skabe nye smagsoplevelser og står altid parat med gode råd og vejledning til det perfekte måltid.

Vores oksekødskoncepter tilfredsstiller selv den kræsne kunde. Vi tilbyder dansk kødkvæg, krogmodnet oksekød og kød fra finske Freygaard – kåret til verdens bedste i både 2018 og 2019.

På svinekød har vi Frilandsgrisen, som er et unikt koncept, som er anbefalet af dyrenes beskyttelse. Derudover vil jeg gå på udkig efter, om der er nogle lokale landmænd, som har noget spændende at tilbyde.”

Michelle

Administrationschef

Michelle har bl.a. ansvaret for administrations- og kontorarbejdet i butikken. Derudover leder hun også slik-, chips- og tobaksafdelingen samt kasselinjerne i MENY Horsens. Hun har en bred butikserfaring, og har tidligere arbejdet i MENY Herning. Michelle motiveres af den daglige kontakt med kunderne, og hun arbejder altid med formålet om at skabe glade og tilfredse kunder.