meny horsens BEDST I TEST

 

 

TESTVINDER I POLITIKEN 🏆🏆

LAKS

 
Grøn Balance er skabt til dig, for at gøre det nemmere, at praktisere en grøn hverdag. Vi er stolte over, at vinde Politikens smagstest mod 5 andre, stærke bud – det er et værdistempel for MENY, da Grøn Balance er vores eget mærke.  
 
Dommer Christine B. Nilsen sagde: “Smuk skive. Smuk lys farve, som for mig er et plus. Mild duft af røg. Behageligt blød, men stadig fast. Mellemsaltet og ikke for røget. Smager af fisk på den gode måde. Min favorit.”
 
Grøn Balance er det naturlige valg for dig, der ønsker at spise økologiske fødevarer og passe på miljøet.
 
 

BEDST I TEST 🏆🏆

FLUTE

 
”Blød og cremet indeni. Fin nøddeagtig smag i skorpen. Mild hvidløgssmag uden for meget salt. Den bedste inden for kategorien.”
Sådan udtalte dommer Christine B. Nielsen, der er kok og har en PBA i Ernæring & Sundhed.
 
Hvidløgsbaguettes fra Gestus er til dig, der værdsætter god smag, til helt almindelige hverdagspriser. Glæd dig til at smage vinderen fra Politikens smagstest.
 
 

6-STJERNERS ROSÉ-OPLEVELSE I MENY 🏆🏆

VIN

 
Mangler du en god rosévin til de varme sommerdage og lune sommeraftener – så kan vi anbefale vores lækre, frugtige Ravoire & Fils 2020 Jas des Vignes Rosé.
 
Den sydfranske rosévin er allerede en vinder i vores øjne, men nu har vi også Jyllands-Postens ord for det. De har netop givet den 6 stjerner!
Den nydes best afkølet, hvor du vil kunne fornemme både vandmelon og mandarinskal.
 
 

DOBBELT TESTVINDER 🏆🏆

ÆBLESKIVER

 

Gestus er MENYs egen serie af velsmagende madvarer – både til at betale og af en god kvalitet. Derfor er vi mega stolte over, at både B.T. og Politiken, uafhængig af hinanden, har kåret Gestus som vinder i deres smagstest på æbleskiver.   

 

 

Mød vores madarbejdere

Søren Hansen - Købmand i MENY Horsens

Med sine mange års erfaring som købmand står Søren sikkert i spidsen for MENY Horsens, hvor han vil bruge sin erfaring og sit købmandskab til at give Horsensianerne den bedste MENY i Danmark – intet mindre!

Søren er også stor vin-entusiast og deler gerne ud af sin viden. Han er uddannet detail-sommelier fra det anerkendte vinakademi WSET i London.